Fietsen/brommers


Kom met de fiets!
Woont u in de stad? Kom dan vooral met de fiets richting de binnenstad. Je mag je fiets niet in de binnenstad parkeren. Zet je fiets daarom in 1 van de extra fietsrekken buiten het centrum. Borden en fietsstewards wijzen je de weg. Vanaf hier loop je snel naar het centrum.

Lopend de binnenstad in
De binnenstad zelf is het beste lopend te bereiken tijdens Koningsnacht (vanaf 19.00 uur) en Koningsdag, want dan geldt daar een rijverbod én parkeerverbod voor fietsen en brommers.

Verkeersmaatregelen fietsers/brommers
Kijk voor meer informatie over stremmingen en parkeerverboden op Kaart 1 - maatregelen (brom)fietsen. Daarnaast is er een overzicht van afsluitingen van wegen in de stad beschikbaar.

Extra fietsenrekken rondom binnenstad
Er komen duizenden extra fietsenrekken rondom de binnenstad. Onder andere langs de singels en op verschillende plekken langs de Diepenring, bijvoorbeeld aan de Hoge en Lage der A. Zie ook plattegrond met locaties hieronder.

Extra fietsenrekken in Stadspark en Noorderplantsoen
Ook voor de bezoekers van Helden van Oranje (26 april) en Kingsland (27 april) in het Stadspark zijn (duizenden) extra fietsenrekken beschikbaar. Datzelfde geldt voor bezoekers van de vrijmarkt (27 april) in het Noorderplantsoen.

Locaties extra fietsenrekken:

Deel deze pagina